Workshopok

A Karrieriskola csapatának workshopjain néhány óra alatt megtanulhatod, hogyan működik jelenleg a kiválasztás, milyen módszerekkel hozhatod ki magadból a legtöbbet, hogy gyorsan, sikeresen indulj a pályázók között.

A témákat úgy állítottuk össze, hogy minden életkor és élethelyzet megtalálja a neki megfelelőt.


Figyelem! A workshopokat ajándékba is adhatod rokonaidnak, barátaidnak. Nincs más dolgod, mint a jelentkezési lapon jelezni, hogy vouchert kérsz. A fizetést követően a vouchert elektronikus formában kapod meg, amit kinyomtathatsz, a kedvezményezett pedig magával hozza.

1. Workshop – Hozd magad helyzetbe!

Azoknak, akiknek elegük van a hosszúra nyúlt, meddő álláskeresésből, és tudni szeretnék, ma milyen szempontok szerint, hogyan, és milyen technikai eszközökkel keresik a cégek a tehetségeket. A workshop vezetője Joó Fruzsina, az Y korosztály tagja, éveken át munkaerő-közvetítőnél és nagy multicégeknél volt recruiter. A legújabb trendek birtokában fog tájékoztatni és válaszolni az álláskereséssel kapcsolatos kérdéseidre.

A három órás workshop felépítése

Az első órában konkrét példán mutatjuk be, milyen a jó és a rossz CV, mik a típushibák, amiért azonnal félreteszik az életrajzodat. Kell-e motivációs levél, és ha igen, milyen meghökkentő formája van? Hogyan bújj ki a fizetési igény megadása alól?

A résztvevők egyedi és különleges CV mintákat is kapnak.

A második órában az állásinterjú buktatói kerülnek terítékre: a kényes kérdések és az azokra adható intelligens válaszok. Külön foglalkozunk a bérigényekről.

Ajándékképpen a legfrissebb fizetési adatokból adunk át egy csokrot.

Az utolsó órában a kihagyhatatlan LinkedIn kerül górcső alá. Megmutatjuk, milyen a jó és a rossz profil. Milyen lehetőségei vannak, amik sehol máshol nem találhatóak meg. A teljeskörű bemutatkozásodon túl még mire használható?

Ha még a workshopon jelentkezel a LinkedIn profi felhasználóknak című következő workshopunkra, 10% kedvezményt kapsz belőle.

Időpont: 2018. február 6. kedd, 18.00-21.00

Helyszín: Budapest, IX. Vaskapu u. 1/B 1. emelet 2.

Ára: 12.000 Ft (bruttó összeg, a számlán 0% Áfa szerepel)