Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Jogi információk, felhasználási feltételek

Adatvédelem

Feliratkozásoddal kijelented, hogy az általad megadott adatok megfelelnek a valóságnak. Jelen feliratkozásoddal kifejezett előzetes hozzájárulásodat adod, hogy a joo.zsuzsanna(kukac)karrier-iskola.hu címről elektronikus levelet fogadj, amelyek bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető a Karrieriskola Kft. bármelyik programja elektronikus levelének lagalsó sorára való kattintással. Amennyiben a levelező rendszer nem jeleníti meg a linket, úgy az info(kukac)karrier-iskola.hu címre kell egy üres levelet írni “Leiratkozom” tárggyal.

Adataidat harmadik személynek nem adjuk ki, és nem küldünk SPAM-et.
A weboldalt a Karrieriskola Kft. működteti.

Szerzői jogi információ

Az oldalon, és a Karrieriskola Kft. valamennyi honlapján található összes írás és információ Joó Zsuzsanna szellemi terméke és a Karrieriskola Kft. tulajdona, amely szerzői jogvédelem alatt áll (ld. az 1999. évi LXXVI. törvényt a szerzői jogról). Utánközlése kizárólag Joó Zsuzsanna előzetes írásbeli engedélyével lehetséges, a forrás megjelölésével.

Az oldal bármely tartalmának engedély nélküli utánközlése, bevételszerző tevékenységre való felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után.

Kapcsolat: info(kukac)karrier-iskola.hu
© Copyright Karrieriskola Kft. (www.karrier-iskola.hu) 2004